Algemeen

Vrijwilligers belangrijk voor TV Dinteloord!

Tennisvereniging Dinteloord draait volledig op vrijwilligers. De vereniging wordt geleid door het bestuur. Zij worden ondersteund door een grote groep vrijwilligers die opgedeeld zijn in verschillende commissies. Op deze website staat uitgebreid toegelicht wat deze commissies voor de vereniging betekenen. Mocht je je aan willen sluiten bij een van deze commissies om de vereniging nog leuker te maken, kijk dan in het menu bij ‘Vrijwilliger worden!’.

Toernooien

Vier keer per jaar vindt er op het park een open toernooi plaats. Beroemd in de regio zijn inmiddels de Open Prinsland toernooien, georganiseerd door de Prinslandcommissie. Daarnaast worden ook het Open Midwintertoernooi en het Open Jeugdtoernooi op de banen van TV Dinteloord georganiseerd. Naast deze Open toernooien worden er ook verschillende interne toernooien georganiseerd voor de seniorleden van de vereniging. De Jeugdcommissie zorgt voor interne toernooien voor de jeugdleden. Tijdens alle bovengenoemde toernooien, zorgt onze, inmiddels beroemde, barcommissie voor hapjes en drankjes en verzorgt zij in de weekenden zelfs volledige maaltijden.

Nieuwsgierig geworden?

Op deze website geven we u een idee van de sfeer op onze vereniging. Mocht u nieuwsgierig geworden zijn, nodigen wij u uit eens een kijkje te komen nemen op het park of meteen lid te worden via de knop ‘Lid Worden’.