Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank
Ook dit jaar stelt de Rabobank West Brabant Noord weer geld beschikbaar om het regionale verenigingsleven te steunen. Tijdens deze Clubkas Campagne kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard, geld dat wij als vereniging altijd goed kunnen gebruiken. Wij hopen dan ook dat wij met elkaar ons best doen om met deze mooie actie geld voor onze vereniging op te halen.

Hebt u wel een rekening bij de Rabobank maar bent u (nog) geen lid van de bank, dan kunt u zich heel eenvoudig kosteloos aanmelden via deze link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?intcamp=pa-leden-lidmaatschap&inttype=button-word.lid.van.de.rabobank&intsource=particulieren.leden

Aanmelden duurt ongeveer 1 minuut. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden op nummer 076-5134444 of loop gewoon even bij de bank binnen. Aanmelden als lid is noodzakelijk om een stem uit te mogen brengen. Stemmen kunt u tussen donderdag 6 april tot en met dinsdag 18 april. Hiervoor ontvangt u nog bericht van de Rabobank. Mogen wij op uw steun rekenen?

Reacties zijn gesloten.