Inschrijving wintercompetitie 2017-2018

Beste leden,

Er kan weer ingeschreven worden voor de wintercompetitie. Deze kenmerkt zich, naast de sportieve strijd, ook door veel gezelligheid! Blijf dus in de winter niet binnen zitten, maar doe gezellig mee.
Voor 2017-2018 wordt naast de reguliere speelvormen ook de 8&9 competitie aangeboden. Deelname in de 8&9 competitie is alleen mogelijk voor spelers en speelsters die geboren zijn vóór 1 januari 2001. Een ploeg bestaat tijdens een competitiewedstrijd uit minimaal 3 spelers. Per wedstrijddag worden twee dubbels gespeeld, waarin alle combinaties mogelijk zijn (DD, HD, GD). Zo kan het dus voorkomen dat twee vrouwen tegen een man en een vrouw spelen of tegen twee mannen.

Van 16 november 2017 t/m 21 januari 2018 zal de wintercompetitie plaatsvinden. De inhaaldagen zijn van 30 november 2017 t/m 18 februari 2018.
Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 1 september 2017 via het inschrijfformulier op de website. Wil je invaller zijn, geef je dan per e-mail op bij de competitie commissie: competitie@tvdinteloord.nl

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op de TVD website. Zie Competitie.

Het is verplicht om in alle partijen binnen de avondcompetities 3de set super tiebreak te spelen. Een wedstrijd(super)tiebreak (10 punten) als vervangende beslissende (derde) set wordt gespeeld op het moment dat de stand één set gelijk is. Winnaar van de beslissende tiebreak – en daarmee ook van de partij – is degenen die het eerst tien punten behaalt op voorwaarde dat er een verschil is van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en geldt voor de partijuitslag als een set met games (7-6).

Reacties zijn gesloten.