Inschrijfformulier TV Dinteloord

Algemene informatie:

De vrijwilligers zijn voor TV Dinteloord van groot belang. Graag zou het bestuur willen weten of u bereid bent om vrijwilligersactiviteiten voor de vereniging te verrichten. Hierin zijn talloze mogelijkheden. U kunt deel uitmaken van een commissie, maar u kunt ook ondersteunen bij incidentele acties als bijvoorbeeld groot onderhoud aan het clubgebouw. Mocht u meer informatie hierover willen hebben, kunt u contact opnemen met het bestuur: bestuur@tvdinteloord.nl

De bar in het clubhuis wordt ook gedraaid door vrijwilligers. Daarom is het noodzakelijk dat ieder senior lid verplicht 2 of 3 bardiensten per seizoen verricht (proefleden uitgezonderd). U kunt zich hiervoor inschrijven op de datum dat het u het beste uitkomt via de bardienstplanner van deze website.

Voor het compleet maken van de inschrijving, hebben wij een recente pasfoto van u nodig die afgebeeld zal worden op de ledenpas. Deze pas heeft u nodig om de banen te mogen betreden. U ontvangt van ons een nota. Wanneer de betaling bij ons binnen is ontvangt u de ledenpas.

U kunt de pasfoto digitaal toevoegen via het inschrijfformulier, of mailen naar: ledenadministratie@tvdinteloord.nl

Achternaam

Roepnaam

Voorletter(s)

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Geboortedatum

Geslacht
 Man Vrouw

Ingangsdatum

Type lidmaatschap

Gediplomeerd voor BHV?

Vrijwilliger worden?
 Ja Nee

Pasfoto toevoegen