Mix-avonden, Friettoernooi en Nieuwjaarstoernooi

07 november 2021


Beste leden,

Voor de komende periode staan er weer een tweetal evenementen voor de senioren leden op het programma: het Friettoernooi en het Nieuwjaarstoernooi! Daarnaast hebben we van diverse mensen vernomen dat er behoefte is om de mix-avond weer nieuw leven in te blazen. In deze mail lezen jullie meer over deze onderwerpen:

Mix-avond

Het is alweer even geleden dat de laatste mix-avond is geweest en van diverse kanten horen we dat hier behoefte aan is. Vanaf donderdag 11 november om 19:00 uur zullen we dan ook weer starten met de eerste mix-avond. Deze zal vervolgens om de week, in de oneven weken, plaatsvinden op donderdagen vanaf 19:00 uur. Uiteraard kun je ook later aansluiten. De mix-avond is vrij toegankelijk voor zowel dames als heren en de partijen zullen we samenstellen door het leggen van pasjes. Tijdens een avond worden meerdere rondes van ongeveer een uur gespeeld, volop afwisseling dus! Uiteraard is tijdens de mix-avond het clubhuis geopend.

Friettoernooi

Op vrijdag 17 december aanstaande, vanaf 19.30 uur, wordt het jaarlijkse Friettoernooi weer georganiseerd, inmiddels een begrip in onze vereniging! Tijdens het toernooi zullen we, naast uiteraard gezellig tennissen met elkaar, ook tussen de partijen door weer friet proeven van verschillende soorten aardappelrassen. Welke aardappel wint er dit jaar en wordt bestempeld als de beste friet? Zorg dat je er bij bent, deelname aan het Friettoernooi is gratis.

Nieuwjaarstoernooi

Op zaterdag 8 januari 2022, vanaf 19.30 uur, organiseren we een Nieuwjaarstoernooi. Als leden van de vereniging, onder het genot van een hapje en een drankje, samen het nieuwe jaar inluiden. En uiteraard de mogelijkheid om pasjes te leggen en een lekker potje te tennissen! Kosten voor deze avond bedragen € 7,50 per persoon.

Uiteraard zullen we als vereniging de op dat moment geldende COVID-maatregelen in acht nemen. Gezien de huidige COVID-maatregelen en het feit dat we anderhalve meter afstand in acht moeten nemen, zijn we helaas genoodzaakt het aantal inschrijvingen voor het Friettoernooi en Nieuwjaarstoernooi te limiteren op 50 deelnemers. Geef je dus snel op, vol = vol!

Aanmelden voor de toernooien kan tot en met 10 december 2021 door het formulier te vullen via de volgende link: https://form.jotform.com/213066223910042

Nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van bovenstaande? Stuur dan een mail naar [email protected]

We hopen jullie te zien op de mix-avond of bij de toernooien!

Met sportieve groet,

De Toernooicommissie

Nieuwscategorieën