Nieuwe tennisschool en nieuwe tennistrainer!

12 oktober 2020


Onze vereniging is per 1 oktober een samenwerking aangegaan met tennisschool TOZ. Onze nieuwe trainer Thomas Felius en TOZ stellen zich hieronder voor.

Tegelijkertijd nemen wij na meer dan 15 jaar afscheid van Tennisschool West Brabant.  Wij bedanken deze tennisschool voor de inzet gedurende al die jaren.

De leden die zich hebben ingeschreven voor de wintertraining krijgen binnenkort bericht over wanneer hun training start. Leden die alsnog willen trainen (start na herfstvakantie) kunnen zich nu inschrijven via onderstaande link:

https://www.tennisorganisatiezuidwest.nl/tv-dinteloord/

Thomas Felius stelt zich voor:

Beste tennisliefhebbers,

Mijn naam is Thomas Felius (37) en ik ben gevraagd om als tennistrainer actief te worden op de tennisvereniging van Dinteloord. Hier heb ik met enthousiasme positief op gereageerd. Tennis is een passie van mij die ik al 34 jaar beoefen. Zelf kom ik uit een erg actieve sport familie en tijdens mijn tenniscarrière heb ik meer dan 12 jaar training gegeven en spelers gecoachte van beginners tot aan wedstrijdspelers van niveau 2 en 3. Ook ben ik zelf erg actief geweest als tennisser in binnen en buitenland in verschillende competities en toernooien.

Ik kijk erg uit naar het aankomend winterseizoen om samen met de leden van TV Dinteloord te genieten van deze prachtige sport.

Tot ziens op de tennisbaan.

Thomas Felius

Meer over tennisschool TOZ:

Tennis organisatie Zuidwest (TOZ) staat voor passie & tennisport!

TOZ is een organisatie waarin een mix is ontstaan van een aantal  ervaren trainers, die in  het verleden hun sporen hebben verdiend bij de KNLTB en een aantal jonge enthousiaste trainers en trainsters.

Jan Willem Baars, Luc Govers en Jacco Filius dragen zorg voor de dagelijkse leiding en organisatie van onze tennisorganisatie op zowel recreatief als prestatief niveau.

We zijn er trots op ons gebied voor Clubtennisplus te kunnen uitbreiden naar West-Brabant en hebben een zeer geschikte coach/clubtrainer gevonden in de naam van
Thomas Felius.


Waar staat Clubtennisplus voor in onze organisatie?

Tennisles is meer dan alléén les!

Onze visie is dat een trainer / organisatie meer moet doen dan alléén training geven. Daarom organiseren wij voor leden en verenigingen verschillende evenementen. De naam “Clubtennisplus” is gekozen omdat wij tennisles geven “PLUS” activiteiten voor de leden.

Welke activiteiten worden door TOZ aangeboden?

Tennistraining, Advantage dagen, Tennisclinics, Schooltennis, Open dagen,  prestatiejeugd “TOZ tennisacademy” & Tenniskampen.

Wij  gaan vanaf oktober 2020 bij TV Dinteloord aan de slag en hebben er zijn in!

Kijk voor de trainingsmogelijkheden op de TOZ Site.

Vriendelijke groeten,

Namens Thomas Felius en het trainersteam  van TOZ

Nieuwscategorieën