Sponsorcommissie

De sponsorcommissie heeft als taak om een goede relatie met onze sponsorbedrijven te onderhouden. In 2015 heeft deze commissie een nieuw, zeer interessant sponsorconcept uitgerold en geïntroduceerd bij regionale ondernemers. Sponsors zijn bij TVD geen donateurs, TVD zorgt goed voor de sponsors!
Onze commissieleden hebben allen een aantal bedrijven onder hun hoede waar zij contact mee (onder)houden. Zo is de verdeling en belasting bij de commissieleden dusdanig dat het vrijwilligerswerk behapbaar blijft. De sponsorrelatie heeft slechts met 1 persoon van de tennisvereniging contact die vertegenwoordigd is vanuit deze commissie. Wel zo handig en overzichtelijk.
Wij organiseren tennisevenementen voor onze relaties, kopen producten in bij onze toeleveranciers en vermarkten zichtbaar het sponsorbedrijf. Wens je meer informatie over het sponsorconcept of de mogelijkheden om jezelf als vrijwilliger bij deze commissie te voegen om een steentje bij te dragen? Schroom dan niet om door middel van het contactformulier contact met ons op te nemen.

Commissieleden:
Robert Helmons