Vacature sponsorcommissie

collega-gezochtInmiddels is door het huidige sponsorconcept het aantal sponsorbedrijven flink gegroeid. Met een kleine commissie die momenteel 3 leden telt is behoefte aan twee extra leden.
Steeds meer bedrijven willen een sponsorrelatie met TVD echter willen wij de commissieleden niet te hoog belasten met een lijst aan sponsorbedrijven. Vele handen maken licht werk, is ook hier van toepassing. Ieder sponsorcommissielid is voor een aantal sponsorbedrijven het contactpersoon. Als commissie komen we tussen de 3-4 keer per jaar bij elkaar en gedurende het jaar is er soms contact met het betreffende sponsorbedrijf. Veelal gebeurd dit per e-mail maar ook bijvoorbeeld (bestelde) prijzen/waardebonnen op te halen voor een toernooi. Als het sponsorcontract eenmaal is beklonken is de werkbelasting per commissielid slechts een aantal uur per jaar. Het zou onze commissie enorm helpen als wij minimaal 2 leden erbij krijgen om het sponsorconcept voort te kunnen zetten voor de komende jaren en op deze manier TVD te voorzien van een grote inkomstenbron en gezonde sponsorrelaties. 
Wil je alle ins- and outs te weten komen over deze functie of de inhoud/werkwijze van het sponsorconcept, neem dan contact op met:
Ester van der Wekken, e-mail: jaikwordsponsorvan@tvdinteloord.nl

Reacties zijn gesloten.