Doneren of sponsoren?

Bij Tennisvereniging Dinteloord vinden wij dat ondernemers recht hebben op meer en dat sponsoring voor hen echt aantrekkelijk moet zijn en een meetbaar resultaat op moet leveren. Daarom hebben wij een sponsorconcept ontwikkeld dat in 2015 is gelanceerd en met groot enthousiasme door diverse ondernemers is ontvangen.

Wij zijn blij met ondernemers en de sponsorrelatie die hier uit voortvloeit maar wij willen vooral dat de ondernemer blij wordt van de klandizie die voortkomt uit sponsoring. De verrassende sponsor mogelijkheden bij de club variëren van basis tot exclusieve privileges. Wilt u daar ook van profiteren?

Bij TVD geen overdaad aan concurrentie, hooguit 2 bedrijven uit dezelfde branche zijn als sponsorrelatie aangesloten met dezelfde privileges als de andere ondernemer waardoor we samen concreet succes kunnen creëren. Met alle toeleveranciers van TVD hebben wij een sponsorrelatie en voegen u als ondernemer graag toe. De ondernemer kan bijvoorbeeld kiezen om hoofdsponsor te worden van een Open Toernooi wat hun naam draagt, maar we hebben ook al een basispakket van €125,-. Sommige sponsorpakketten bieden zelfs de ondernemer aan om gratis gebruik te maken van de tennisbanen. Een vlag, bord of windnet van het bedrijf langs de baan is bij TVD  maar een bijzaak omdat sponsoring in onze ogen zoveel meer is dan een bord of een vlag langs het speelveld. Bij geen andere sportvereniging in de omgeving geven ze de ondernemers een zichtbaar resultaat uit de sponsor betrokkenheid bij de club. Maar wél bij TVD! Wij willen graag ons sponsorconcept aan U presenteren mocht u geïnteresseerd zijn.  Stuurt u ons een berichtje op jaikwordsponsorvan@tvdinteloord.nl of klik op deze link om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op.

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie Tennisvereniging Dinteloord Robert Helmons

Header website TV Dinteloord3 1600x300