UP & DOWN HERFST 5 november 10.00 – 13.00 uur

Beste tennisliefhebber,

Op de ochtend van 5 november wordt het UP & DOWN HERFST toernooitje gespeeld. Doe je ook weer mee?  Kijk hieronder voor de gegevens en de uitleg hoe het toernooi wordt gespeeld. We spelen in de ochtend waardoor je de rest van de dag nog andere dingen kunt ondernemen. Gezocht: 16 deelnemers (8 koppels, niveauverschil is mogelijk) Wanneer: 5 november a.s. Start speeltijd: 10.30 (vanaf 10.00 uur inspelen, toernooiuitleg en koffie/thee) Einde speeltijd: 12.30 uur Afsluiting: bekendmaking winnaar en LUNCH Waar: tennispark Dinteloord Wie: senior leden (winterleden zijn welkom)

Kosten: €5,00 incl 1x thee/koffie en lunch Aanmelden: via mail jaikwordsponsorvan@tvdinteloord.nl
Je kan jezelf individueel of als als koppel opgeven. Meld je snel aan! Hoe spelen we het toernooi:


1. De speeltijd is 2 uur, geen pauze. Er wordt telkens gespeeld om 1 gewonnen set. Als er een team (wie als 1e bij de 6 is) wint klinkt er een signaal en wordt er gewisseld volgens het * Move-up/move-down systeem. Het punt dat dan bezig is in de overige wedstrijden, telt dan niet meer. Er wordt op stand 40-40 een beslissend punt gespeeld waarbij de tegenstander de kant van serveren mag kiezen.
2. Bij de start van het toernooi wordt de baanindeling bepaald door het racket trekken door de wedstrijdleiding.
3. Het winnende team verdient 3 punt. De teams die gelijk staan ontvangen 1 punt. Verlies je dan krijg je geen punten.

* Voorbeeld: Je speelt een wedstrijd op baan 2. De winnaar van deze wedstrijd schuift door naar baan 1, de verliezer van deze partij schuift terug naar baan 3. Speel je op baan 1 en je wint, dan blijf jij staan. Sta je op baan 4 en je verliest, blijf je ook staan. Groot voordeel bij dit toernooi is dat er een afgeschermde tijd is waarin je speelt, je bent er maar een ochtend mee kwijt en je speelt partijtjes op je eigen niveau. Ik zie jullie inschrijving graag tegemoet, met sportieve groetjes Ester van der Wekken Initiatiefneemster Up & Down Toernooi E-mail: jaikwordsponsorvan@tvdinteloord.nl

Reacties zijn gesloten.