De tennisschool

Tennis organisatie Zuidwest (TOZ) staat voor passie & tennisport!

TOZ is een organisatie waarin een mix is ontstaan van een aantal  ervaren trainers, die in het verleden hun sporen hebben verdiend bij de KNLTB en een aantal jonge enthousiaste trainers en trainsters. Jan Willem Baars, Luc Govers en Jacco Filius dragen zorg voor de dagelijkse leiding en organisatie van onze tennisorganisatie op zowel recreatief als prestatief niveau.

We zijn er trots op ons gebied voor Clubtennisplus te kunnen uitbreiden naar West-Brabant en hebben een zeer geschikte clubtrainer gevonden in de naam van Rik Helmons.

Waar staat Clubtennisplus voor in onze organisatie? Tennisles is meer dan alléén les! Onze visie is dat een trainer / organisatie meer moet doen dan alléén training geven. Daarom organiseren wij voor leden en verenigingen verschillende evenementen. De naam “Clubtennisplus” is gekozen omdat wij tennisles geven “PLUS” activiteiten voor de leden.

Welke activiteiten worden door TOZ aangeboden? Tennistraining, Advantage dagen, Tennisclinics, Schooltennis, Open dagen, prestatiejeugd    “TOZ tennisacademy” & Tenniskampen. 

Wij  gaan vanaf oktober 2020 bij TV Dinteloord aan de slag en hebben er zijn in! Kijk voor de trainingsmogelijkheden op de TOZ Site.