Toernooien in de regio

Onderstaand een overzicht van diverse toernooien in de regio. Willen jullie als vereniging ook jullie toernooi hier gepubliceerd hebben? Stuur dan jullie flyer naar [email protected].

 

Tennisvereniging Oud Beijerland

Van 6 tm 14 juli 2024 wordt ons park omgetoverd tot een paradijs voor mooie tennis- en padelwedstrijden. Deze week organiseren wij namelijk het ITIS Open Tennis & Padel toernooi. We hopen dat het weer een feestje wordt! Voor de voetbalfans onder ons, we houden zoveel mogelijk rekening met het plannen van de wedstrijden met de halve finales van het EK voetbal! Uiteraard kun je de halve finales gezellig met elkaar kijken in het clubhuis. 

Voor padel organiseren wij een P100 toernooi voor de A categorie. Uiteraard kan er daarnaast ook worden ingeschreven op speelsterkte, van 4 tm 9. Voor tennis kun je inschrijven op speelsterkte van 3 tm 8. Ook hier hopen we op mooie wedstrijden op elk niveau. Leuke uitdagende wedstrijden op ieder niveau!

Naast de wedstrijden zal onze keukenbrigade ook zorgen voor de inwendige mens. Dus kom gezellig naar ons park om te spelen, maar ook om gezellig te kijken en eet gelijk een hapje mee!

Schrijf je in voor padel ITIS TVO P100 padel toernooi | MijnKNLTB

Voor tennis kun je deze link gebruiken: ITIS TVO Tennistoernooi 2024 | MijnKNLTB