Installatie KNLTB ClubApp

Installeren

De nieuwste versie van de ClubApp is er! 

Het is nog nooit zo makkelijk geweest op up to date te blijven met jouw club, jouw bardiensten te beheren, banen te reserveren, competitie uitslagen te bekijken en een maatje te zoeken om mee te tennissen. In deze handleiding wordt er uitgelegd hoe je deze acties kan doen. Allereerst dien je de app te downloaden. Dit kun je doen in de App Store of via Google Play of via deze link. Zodra je de app hebt gedownload, zoek je jouw club op via de zoekfunctie en kan je inloggen. Als je club hier niet tussen staat, kan het zijn dat de deze club geen gebruik maakt van de ClubApp. Neem dan contact op met het bestuur.

Inloggen

Nadat je jouw vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kan je inloggen met je bondsnummer of je clublidnummer. Je bondsnummer staat op het gegeven pasje van de club of kun je opvragen bij de ledenadministrateur. Je wachtwoord kun je ook opvragen bij de ledenadministratie of zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. Ook kun je hier bij de app inloggen als gast. Dit betekent dat je niet alles kan bekijken in de app en geen diensten kunt inplannen of banen kan reserveren.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Allereerst kun je deze aanpassen door ‘reset mijn wachtwoord’ te selecteren. Je dient in dat scherm je bondsnummer of je clublidnummer in te vullen, er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is. Komt er geen mail binnen? Vraag aan de ledenadministratie of ze het juiste e-mailadres hebben en bekijk je spam-inbox. De ledenadministrateur kan ook zelf een wachtwoord naar jou versturen via het beheer.