Clubloterij

Clubloterij: steun onze club en maak zelf kans op mooie prijzen!

Wij doen mee met de Clubloterij, jij ook?

Tennisvereniging Dinteloord doet mee met de Clubloterij, jij ook?

Tennisvereniging Dinteloord neemt dit jaar deel aan de Clubloterij, een nieuw initiatief van NOC*NSF dat is opgezet om de breedtesport in Nederland financieel te ondersteunen. Door clubloten te kopen, steun je onze club terwijl je zelf kans maakt op mooie prijzen!

Wat is de Clubloterij en hoe werkt het?

Deelnemers kopen clubloten voor €2.50 per stuk. Van elk verkocht lot gaat €2.00 rechtstreeks naar onze mooie club. Met zo’n lot kun je automatisch meespelen in drie trekkingen: een trekking van onze club, van de sportbond, en een landelijke trekking. Dit betekent dat je niet alleen ons club ondersteunt, maar ook zelf kans maakt op mooie prijzen. Zo is de landelijke hoofdprijs 2x €10.000 voor de winnende deelnemer én voor onze club! Zo kunnen wij extra terrasverwarmers voor het terras en nieuwe boxen voor het terras aanschaffen. Deze hoofdprijs wordt getrokken op 12 juni en wordt uitgekeerd aan liefst tien verschillende winnaars.

Deelname is heel eenvoudig! Ga naar https://clublot.nl/bond/knltb/club/tennisvereniging-dinteloord en koop direct jouw Clubloten. Voor meer informatie kun je terecht bij Marco Renkema.