Competitiecommissie

In het voorjaar organiseert de KNLTB een voorjaarscompetitie, zowel voor de jeugd als voor seniorenteams. Deze start half april. Ook veel teams van TV Dinteloord doen hieraan mee. Rond oktober komen er via de website en per e-mail aankondigingen om in te schrijven. Daarbij staan dan ook de speeldata vermeld. Daarnaast organiseert de KLNTB de wintercompetitie, die in november begint. Rond juli komen er via de website en per e-mail aankondigingen (incl. speeldata) om hiervoor in te schrijven. Je kunt dan met een volledig team inschrijven.
Onze competitieleider is Hans Ooms.
Het leuke en mooie van de tenniscompetities is, dat het in een competitie om een beperkt aantal wedstrijddagen gaat, namelijk maximaal 7 . Op zo’n dag speel je meestal meer dan één wedstrijd. Het gaat bij elke wedstrijd om twee gewonnen sets. Bovendien speel je steeds tegen andere tegenstanders; een sportief maar ook een echt sociaal gebeuren. Je speelt uiteraard, zoals dat met competities gaat, zowel thuis- als uitwedstrijden. Er wordt voor beide competities gespeeld met damesteams, herenteams, meisjesteams, jongensteams en gemengde teams.
Het overgrote deel van de competitie wordt gespeeld op dinsdagochtend, woensdagmiddag, vrijdagavond, zaterdag en zondag. Ook kan eventueel ingeschreven worden in verschillende leeftijdsklassen:

– 35+
– 55+

De jeugdteams worden altijd ingedeeld op leeftijd.
Via de KNLTB-site (www.knltb.nl) is meer informatie te vinden omtrent competities. We wensen jullie een hele plezierige en succesvolle competitie toe.

Commissieleden:
Hans Ooms

Email: vcl@tvdinteloord.nl